m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Kompania

Kompania

HALLALL Sh.p.k. u themelua në vitin 1999 për të hyrë në sfidën e madhe të përpunimit të mishit në Shqipëri, por nga një anë unike në këtë fushë. Ndërsa asnjë nga përpunuesit e tjerë nuk kishte prodhuar një produkt hallall.
Islam Meat Center (emri i marketingut të produkteve dhe emri i dyqaneve të kompanisë) ishte i specializuar në produktet hallall, dhe nga ajo kohë, kompania shkoi përpara konsumatorit shqiptar.
Nga përvoja jonë e përditshme mësuam se është koha për të hyrë në fushën e prodhimit të mishit të bardhë, ku, para nesh, askush nuk mund ta shijonte shijen unike të mishit të bardhë të freskët. Ne i mësuam klientit tonë të konsumonte vetëm mish të freskët.
Që nga viti 2002, pas suksesit unik që kishim, kompania jonë vendosi të shkonte përpara duke prodhuar pula të reja dhe përsëri jemi nga prodhuesit e parë në Shqipëri.
Islam Meat Center është një emër i madh në prezantimin e panaireve, ku kemi pasur një vend të mirë në të gjitha panairet dhe jemi të njohur për produktet tona lokale dhe të freskëta, si gjelat e Vitit të Ri, pulat dhe sallamet për përdorimim të përditshëm