m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Contact

Product Trading Center

Rruga e Kavajës, Tirana, Albania

Telefon: +355 68 20 00 252

E-mail: hallall1@hotmail.com

Qendra e Përpunimit të Mishit

Rruga “Ali Demi”, Tirana, Albania

Telefon: +355 68 20 00 252

E-mail: hallall1@hotmail.com

Qendra e Mbarështimit dhe e Rritjes së Gjedhëve

Rrubjekë, Maminas, Durrës, Albania

Telefon: +355 68 20 00 252

E-mail: hallall1@hotmail.com