m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Kontakt

Qendra e Tregtimit të Produkteve

Rruga e Kavajës, Tiranë, Shqipëri

Telefon: +355 68 20 00 252

E-mail: hallall1@hotmail.com / info@hallall.al

Qendra e Përpunimit të Mishit

Rruga “Ali Demi

 

Telefon: +355 68 20 00 252

E-mail: hallall1@hotmail.com / info@hallall.al

Qendra e Mbarështimit dhe e Rritjes së Gjedhëve

Rrubjekë, Maminas, Durrës, Shqipëri

Telefon: +355 68 20 00 252

E-mail: hallall1@hotmail.com / info@hallall.al